Λίγα λόγια για τα
Ιωάννινα


Τα Ιωάννινα, γνωστά και ως Γιάννενα, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με πληθυσμό που ανέρχεται περίπου στους 70.000 κατοίκους. Βρίσκονται στο βορειοδυτικό κομμάτι της ηπειρωτικής Ελλάδας, στο κέντρο του ομώνυμου λεκανοπεδίου και χαρακτηρίζονται από πλούσια πολιτιστική παράδοση και φυσικά τη λίμνη Παμβώτιδα, που παράκειται της πόλης. Ο νομός είναι κυρίως ορεινός και η πρόσβαση γίνεται κατά κύριο λόγο οδικώς με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Αθήνα / Θεσσαλονίκη


Το Κτελ πραγματοποιεί καθημερινά πολλαπλά δρομολόγια από και προς τις 2 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια μπορεί να είναι είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα σημεία πάνω στη διαδρομή και εξυπηρετούνται μέσω των Ολυμπία/Ιόνια και Εγνατία οδών αντίστοιχα. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω της εφαρμογής eTicket.

Νομός Ιωαννίνων


Τα δρομολόγια στις πόλεις και τα κυρίως ορεινά χωριά του νομού είναι συχνά και εκτελούνται μέσω των περιφερειακών οδών καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κοινού τόσο στη ταχύτητα πρόσβασης στον προορισμό όσο και στην ασφάλεια του ταξιδιού.

Υπόλοιπη Ελλάδα


Δρομολόγια πραγματοποιούνται και προς τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας όπως οι Πάτρα, Λάρισα, Βόλος, Έδεσσα, Κοζάνη, Καλαμάτα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Κόρινθος και πολλές άλλες, συνδέοντας έτσι τα Ιωάννινα με τους υπόλοιπους εθνικούς και περιφερειακούς οδικούς άξονες. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω της εφαρμογής eTicket.